Wrestling Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Wrestling Rpg

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Barrett Ringte

2 posters
YazarMesaj
Wade Barrett

Wade Barrett

Barrett Ringte Empty
MesajKonu: Barrett Ringte   Barrett Ringte Icon_minitimeC.tesi Ocak 01, 2011 12:31 pm

WE ARE ONE Çalar

Ve Barrett Gelir
Barrett Ringte Fc8ap0

Ve Ringe Girer
Barrett Ringte 357g6yh

Ve Konuşmaya Başlar
Barrett Ringte Nx0pf0oQ8P6KMA+qDPPp1TkASEoAUtGNIJcpADKQJ2iRxw63MdGkslSlGKqXyoH7ywCG5klIteEEUCZxmKLpBAszYYgRrkRIINjCASNrCEMQxgjAS4IBCU2MIJVsKSdJFGWqmVCgFmVRCYEMgWAUMo0x9qa5gmpClNNlDAAQZzW9u+obYCsEZth2CNNwgAw2dqgnr1kADdDmdIcTpBXhZygg98oAUa8OcPFnAON9h4lWplJVwFuNDnotKJAQEAOw==

- Hey Edge Ve Miz Wrestlemaniada Tag Team Champ Maçımız Var
Miz & Edge Vs Barrett & Punk
Bu Maçda Yenmemiz %100 Ve 4 Kemerimiz Olacak Der Ve Edge Ve Mizi Bekler
The Awesome One
Admin
Admin
The Awesome One

Barrett Ringte Empty
MesajKonu: Geri: Barrett Ringte   Barrett Ringte Icon_minitimeC.tesi Ocak 01, 2011 1:02 pm

[b]I Came To Play Çalar!

Miz yavaş adımlarla ringe girer ve konuşmaya başlar:
Barrett Ringte Im72ut

- Şu elimdeki Money İn The Bank çantasını görüyormusun ahmak? Tag team championluğu sizin falan olmayacak! WWE Kemerini haksızlıkla aldın! Ama intikamım korkunç olacak! Money İn The Bank'i kullandığımda New WWE Champion THE MİZ! Sesini duyduğunda hıçkıra hıçkıra ağlayacaksın küçük bebek. Sen o kadar eziksin ki WWE Championu olacağımada inanmıyorsundur! Zaman yakın Wade! Kendine dikkat et! Şu Ahmak Punk'a gelince.Kendini bir şey sanıp dolaşıyor. CM Sen bir ahmak değildin! Nexus çocuğu olan Wade'yle Tag Team olunca Ahmak oldun! 2 Nizde Koca Bir AHMAKsınız! Hem de O Tag Team Maçını biz Kazanacağız! Seni Nexus çocuğu Wade!

Not: Vurmak yok. Konuşuyoruz. Bu arada En iyi Feud yapan benim. En uzun.
Wade Barrett

Wade Barrett

Barrett Ringte Empty
MesajKonu: Geri: Barrett Ringte   Barrett Ringte Icon_minitimeC.tesi Ocak 01, 2011 4:27 pm

Heheh Miz Kemeri Almayımı Düşünüyorsun ? Yanılıyorsun dostum o kemer ezele kada rbende kalacak senin gibi ahmaklarde kemer ne arar la ? sen kemeri kullanmayıda bilmezzsin hadi edge veya punk olsan tamam deriz ama sende çaylak olduğun günleri unutma takere yenildiğin günleri unutma ben 1 kere bile takere yenilmedim hatta onu yendim kendime güvenip ona wasteland bile yaptım. ama sen miz ?

Barrett Ringte
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Undertaker Ringte !
» John Cena Ringte
» Hbk Ringte .
» Shawn Micheals Ringte
» John Morrison Ringte {Smackdown gelebilir...}