Konu: Barrett Ringte C.tesi Ocak 01, 2011 12:31 pm
WE ARE ONE Çalar
Ve Barrett Gelir
Ve Ringe Girer
Ve Konuşmaya Başlar
- Hey Edge Ve Miz Wrestlemaniada Tag Team Champ Maçımız Var Miz & Edge Vs Barrett & Punk Bu Maçda Yenmemiz %100 Ve 4 Kemerimiz Olacak Der Ve Edge Ve Mizi Bekler
The Awesome One Admin
Konu: Geri: Barrett Ringte C.tesi Ocak 01, 2011 1:02 pm
[b]I Came To Play Çalar!
Miz yavaş adımlarla ringe girer ve konuşmaya başlar:
- Şu elimdeki Money İn The Bank çantasını görüyormusun ahmak? Tag team championluğu sizin falan olmayacak! WWE Kemerini haksızlıkla aldın! Ama intikamım korkunç olacak! Money İn The Bank'i kullandığımda New WWE Champion THE MİZ! Sesini duyduğunda hıçkıra hıçkıra ağlayacaksın küçük bebek. Sen o kadar eziksin ki WWE Championu olacağımada inanmıyorsundur! Zaman yakın Wade! Kendine dikkat et! Şu Ahmak Punk'a gelince.Kendini bir şey sanıp dolaşıyor. CM Sen bir ahmak değildin! Nexus çocuğu olan Wade'yle Tag Team olunca Ahmak oldun! 2 Nizde Koca Bir AHMAKsınız! Hem de O Tag Team Maçını biz Kazanacağız! Seni Nexus çocuğu Wade!
Not: Vurmak yok. Konuşuyoruz. Bu arada En iyi Feud yapan benim. En uzun.
Wade Barrett
Konu: Geri: Barrett Ringte C.tesi Ocak 01, 2011 4:27 pm
Heheh Miz Kemeri Almayımı Düşünüyorsun ? Yanılıyorsun dostum o kemer ezele kada rbende kalacak senin gibi ahmaklarde kemer ne arar la ? sen kemeri kullanmayıda bilmezzsin hadi edge veya punk olsan tamam deriz ama sende çaylak olduğun günleri unutma takere yenildiğin günleri unutma ben 1 kere bile takere yenilmedim hatta onu yendim kendime güvenip ona wasteland bile yaptım. ama sen miz ?