Wrestling Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Wrestling Rpg

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

John Morrison Ringte {Smackdown gelebilir...}

+2
Wade Barrett
John Morrison!
6 posters
YazarMesaj
John Morrison!

John Morrison!

John Morrison Ringte {Smackdown gelebilir...} Empty
MesajKonu: John Morrison Ringte {Smackdown gelebilir...}   John Morrison Ringte {Smackdown gelebilir...} Icon_minitimePtsi Ara. 27, 2010 3:08 pm

John Morrison Ringte {Smackdown gelebilir...} R7oxlc
John Morrison Ringte {Smackdown gelebilir...} Awf9zn

Ekranda Titron gözükmesinin ardından John Morrison ringe girer.Tauntunu yaparak bir mikrofon alır.

"Merhaba WWE evreni.Biliyorsunuz,Slammy Awards'a oldukça az kaldı.Bu süre içinde bir temizlik gerek...Öyle değil mi?Gelecek hafta Superstars ringinde olacağım.Ama bu sefer böyle konuşmak için değil,ringi temizlemek için.Benimle beraber bu ringte tam 19 kişi olacak.Evet...Slammy Awards,yılbaşı özelde bir ringte ben dahil 19 kişi olacak.Benim seçtiğim Raw kadrosu Smackdown'a karşı olacak.Bu demektir ki Smackdown büyük bir yenilgi yaşayacak.Çünkü Raw ekibi onları yenmek için yeterince güçlü bir ekibe sahip.İnanır mısınız,bilmem ama Yoshi bile Miz'i eleyebilecek seviyede.Evet o derece güçsüzler.Ayrıca bu maçı kazanan Brand tam tamına 10.000.000 kazanacak.Bu ödülünde coşkusuyla yenebileceğimizden emin olun.Eğer yenemezsem bu parayı o branda yedireceğimi biliyorum.Takımımda biliyor artık.Ve yıl başında diğer maçlarda olacak elbette.Tabi bu yılbaşına bakarsak ; R-Truth ile beraber olarak Triple H ve Randy'ede hadlerini bildireceğimizden emin olabilirsiniz.Şimdi Smackdown kadrosunu ringe davet ediyorum."

Der ve köşeye oturur.

Rp Out :

1:Bu Feuda karışırsanız sorun oluşturmaz.Yani dilediğince karışabilirsiniz.
2:Dalmak yok...
Wade Barrett

Wade Barrett

MesajKonu: Geri: John Morrison Ringte {Smackdown gelebilir...}   John Morrison Ringte {Smackdown gelebilir...} Icon_minitimePtsi Ara. 27, 2010 3:47 pm

Ve Bi Anda WE ARE ONE Çalar Ve Wade Mikrofonla Ringe Yürür

- Hey Morrison Bende Rawdayım Ama Bu Rawa senin kadar önem vermiyorum Bende gerçek gibi rawa düşman olmak istemiyorum istersen beni ve ekibimi raw teama alabilirsin kendimden %100 eminim sdyi devirirz ben 2-3 adamıma sdye yolluyarak sdyi 10 dkda bitiririm ve geri kalanlar ise rawda durur ve benim sayemde RAWın İsmini tekrar altın harflerle yazarsın..!
John Morrison!

John Morrison!

MesajKonu: Geri: John Morrison Ringte {Smackdown gelebilir...}   John Morrison Ringte {Smackdown gelebilir...} Icon_minitimePtsi Ara. 27, 2010 3:58 pm

John Morrison doğrulur ve konuşmaya başlar.Smackdown'u deviririz diye bir şey yok.Smackdown kaybetti diye bir şey olacak Wade.Ve emin ol senin gibi birisini Kadroma almaktan gurur duyarım.

Der ve cevabını bekler.
Mr Rko

Mr Rko

MesajKonu: Geri: John Morrison Ringte {Smackdown gelebilir...}   John Morrison Ringte {Smackdown gelebilir...} Icon_minitimePtsi Ara. 27, 2010 4:15 pm

I hear voices çalar.
Randy gelir siz mi bize haddimizi bildiriceksiniz ?
Haddinizi biz bildiricez asıl ! der
John Morrison!

John Morrison!

MesajKonu: Geri: John Morrison Ringte {Smackdown gelebilir...}   John Morrison Ringte {Smackdown gelebilir...} Icon_minitimePtsi Ara. 27, 2010 4:18 pm

Out :Biz Raw'ız?

Mr Rko

Mr Rko

MesajKonu: Geri: John Morrison Ringte {Smackdown gelebilir...}   John Morrison Ringte {Smackdown gelebilir...} Icon_minitimePtsi Ara. 27, 2010 4:23 pm

Bnde rawım Very Happy
John Morrison!

John Morrison!

MesajKonu: Geri: John Morrison Ringte {Smackdown gelebilir...}   John Morrison Ringte {Smackdown gelebilir...} Icon_minitimePtsi Ara. 27, 2010 4:26 pm

John Morrison bu boşluktan sonra devam eder ; Smackdown kadrosunu korkuttuk sanırım.

Üzgünüm Punk....takımının kötü olması senin elinde değildi zaten.
Shawn Micheals.

Shawn Micheals.

MesajKonu: Geri: John Morrison Ringte {Smackdown gelebilir...}   John Morrison Ringte {Smackdown gelebilir...} Icon_minitimePtsi Ara. 27, 2010 5:02 pm

Ve Sexy Boy calar Ve Shawn Micheals Ringe Gelir .
Ve Konusur .
Hey JoMo Bende Raw Team ' da Olacagım Adamım . Onların Kalbini Kırmak Benim Hosuma Gider . Wink
The Awesome One
Admin
Admin
The Awesome One

MesajKonu: Geri: John Morrison Ringte {Smackdown gelebilir...}   John Morrison Ringte {Smackdown gelebilir...} Icon_minitimePtsi Ara. 27, 2010 10:26 pm

[b]I Came To Play Çalar!

Miz yavaş adımlarla ringe girer ve konuşmaya başlar:
John Morrison Ringte {Smackdown gelebilir...} Im72ut

- Hey hey hey? Bende RAW'dayım ve O yoshi budalası beni eleyemeyecek! O aptalı tek parmağımla yenerim JOHN ANLADINMI!
BiG ShoW

BiG ShoW

MesajKonu: Geri: John Morrison Ringte {Smackdown gelebilir...}   John Morrison Ringte {Smackdown gelebilir...} Icon_minitimePtsi Ara. 27, 2010 10:37 pm

Ardından Show konuşmaya başlar:

JomO sanırım Raw takımında bende varım ve ayrıca o gece United States maçına çıkıcam umarım iki maçta'da başarılı olurum.Birde bazıları bizi korkutmaya çalışıyor ama korkutamazsınız karşınızda RAW takımı var !
Shawn Micheals.

Shawn Micheals.

MesajKonu: Geri: John Morrison Ringte {Smackdown gelebilir...}   John Morrison Ringte {Smackdown gelebilir...} Icon_minitimePtsi Ara. 27, 2010 10:56 pm

Big Show Ne Yazık Kı Yoksun ...
Takımlar Belli . Biraz Gec Kaldın :S
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: John Morrison Ringte {Smackdown gelebilir...}   John Morrison Ringte {Smackdown gelebilir...} Icon_minitimePtsi Ara. 27, 2010 11:50 pm

"Rollin" duyulur ışıklar söner, seyirciler çığlık atmaya başlar ve The Undertaker görünür, ağır ağır yürümeye başlar.

John Morrison Ringte {Smackdown gelebilir...} Undertaker-entrance-6-o

"The Undertaker" merdivene çıkar ve tauntunu yapar, ışıklar açılır.

John Morrison Ringte {Smackdown gelebilir...} CQrFjx

"The Undertaker" Ringe girer ve tauntunu yapar..

John Morrison Ringte {Smackdown gelebilir...} AwhcE7

"The Undertaker" Mikrofon alır ve konuşmaya başlar ;

John Morrison Ringte {Smackdown gelebilir...} 155336_1528059280269_1198313090_31199465_2650456_n

hey hey hey raw takımındakiler sd takımının kaptanını cm punk değildir bu takımın kaptanın bir soytarı olamaz, lider olur oda benim... hepinize düşmanım randy orton hariç der ve gider
Shawn Micheals.

Shawn Micheals.

MesajKonu: Geri: John Morrison Ringte {Smackdown gelebilir...}   John Morrison Ringte {Smackdown gelebilir...} Icon_minitimeSalı Ara. 28, 2010 5:15 pm

Out = Sd Captan Cm Punk
Ayrıca Sen Macta Yoksn!

John Morrison Ringte {Smackdown gelebilir...}
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Smackdown vs Raw 2011: John Morrison Entrance
» Hbk Ringte .
» Undertaker Ringte !
» John Cena Ringte
» John Cena Ringte