1) Raw Mıtb
-Hbk
-The Miz
-John Morrison
- Wade Barrett
- Chris Jericho
Maç başlıyor.. Wade Barrett John Morrison'u yumruklamaya başlıyor. Chris Jericho ve The Miz ise HBK'ye yumruklamaya başlıyor! Jericho HBK'ye Enzuigri yapıyor! Miz JoMo'yu bırakıp Wade Barrett'e dalıyor. Ve Bütün Süperstarlar HBK'ye dalıyor! HBK bayılmış durumda. Miz HBK'yi kaldırıyor ve Mizard Of Oz yapıyor! Ardından Chris Jericho HBK'yi tekmelerken Jericho'yada Skull Crushing Finall yapıyor! Miz köşeye çıkıyor ve Clostline ile Wade'nin üzerine atlıyor! Wade Kalkıyor ve JoMo'ya Suplex yapıyor. Ve Kaldırıp The Wasteland yapıyor! Wade Merdiveni getirip MİTB'Yi almaya çalışıyor. Chris Jericho Yumruklayarak aşağı düşürüp, MİTB'Yi almayı deniyor! MİTB'yi aldı alacak! Ama Birden The Miz Girip tekmeyle düşürüyor JoMo Merdivene çıkıyor! JoMo Miz'i yumruklarken Miz Kendine gelip JoMo'nun kafasını merdivene vuruyor! JoMo yere düşüyor ve Miz Çantayı alıyor!
Here is you a winner and New RAW Money İn The Bank Winner: THE MİZ! (5 Kişi girdiği için Ladder match yaptım. MİTB maçı değil yani)
2)Smackdown Mıtb
-The Undertaker
-Cm Punk
Alex Shelly
-R-Truth
Ve maç başlıyor. Alex Shelley R Truth'a dalıyor! The Undertaker Cm Punk'u yumruklamaya başlıyor! Undertaker Cm Punk'u Irish Whip'e gönderip,Big boot'u vuruyor! Ama R-Truth Undertaker'in arkasından gelip Bulldog'u yapıyor.Cm Punk Undertakeri kaldırıp Köşeye gönderiyor ve Clostline yapıyor! OMG! Alex Shelley'den R-Truth'a Muhteşem bir DropKick! Undertaker Alex Shelley'i tutuyor ve yere yapıştırıyor! Cm Punk'u kaldırıp Bodysleam ile yere vuruyor! Ardından Cm Punk'u köşeye gönderiyor Undertaker İplere çıkıp Old School yapıyor. R- Truth Undertaker'e Dropkick yapıp Köşeye çıkıp Elbow Drop'la atlıyor. Cm Punk kalkıyor ve R-Truth'a Tokat vurup Tekme vuruyor (Signature. ismini bilmiyorum) Ardından Undertaker'i kaldırıp Go The Sleep Yapıyor! Alex Shelley'e merdivenle vuruyor! Ve MİTB'yi almaya çalışıyor. Alex Shelley Kalkıp engellemeye çalışıyor ama Cm Punk merdivene kafasını çarptırıyor ve Alex Shelley yere düşüyor. Cm Punk MİTB'yi almaya çalışıyor ve Alıyor!
Here İs You A Winner And New SmackDown Money İn The Bank Winner: CM PUNK!
3) Smackdown Vs Raw (5v5 Battle Royal)
Team Raw
-Randy Orton
-Wade Barrett
-Hbk
-John Morrison
-The Miz [Captain]
Team Smackdown
Alex Shelly
Chris Sabin
The Undertaker
Edge
Cm Punk [Captain]
Gecenin Main Event'ine geçiyoruz! SmackDown Vs Raw! Özlenilen Battle Royal! SmackDown'un müziği duyuluyor. Cm Punk Elinde MİTB Çantası SmackDown Ekibi ile birlikte ringe geliyor. Ve RAW'ın müziği duyuluyor! The Miz Elinde RAW Mitb Çantası! Tauntunu yapıp RAW Ekibiyle ringe geliyor. The Miz Alex Shelley'e yumruklarla dalıyor. Köşeye gelip Clostline yapıyor! Cm Punk HBK'ye dalıyor. Miz Cm Punk dalacakken arkasından vurup Backbreaker yapıyor. Ve Wade Barrett Alex Shelley'i ringden atma denemesi yapıyor. Miz de ona yardım ediyor. Ve Alex Shelley Eleniyor! Cm Punk John Morrison'u atmayı deniyor. Edge ona yardım ediyor ve JoMo'da eleniyor. Edge Wade Barrett'in üstüne çıkıp yumrukluyor. Miz Edge'nin karnına tekme atıp Mizard Of Oz yapıyor. Ardından kaldırıp ringden dışarı atmayı deniyor. Başarılı olmuyor. The Miz Cm Punk'a dalıyor! Miz'in Finisheri hala olduğu için Cm Punk'u kaldırıp Skull Crushing Finall yapıyor! HBK Cm Punk'ı kaldırıp dışarı atmayı deniyor. Tam düşecekken yumruk atıyor Cm Punk! Ama Miz Irısh Whip'e gönderip Yere çakıyor Cm Punk'ı. Chris Sabin HBK'ye dalıyor. Yumruklayıp yere düşürüyor. Miz Undertaker'e Reality Check yapıyor ve kaldırıp dışarıya atmayı deniyor.Ve Undertaker Eleniyor. Randy Orton Cm Punk'ı yumrukluyor! Ve Backbreaker 14 Yapıyor. (Nasıl Signaturesi geldi diye soracaksanız yazmayı unuttum. oda varlık gösterdi. Herkes varlık gösterdi) Ve Kaldırıp RKO'yu Çakıveriyor! Ardından Cm Punk'u atmayı deniyor. HBK ona yardım ediyor. ve Cm Punk eleniyor! SmackDown'da 2 kişi kaldı! Edge Sinirleniyor ve Wade'ye Edgecution yapıyor ve kaldırıp SPEAR! Ve Wade'yi dışarıya atmayı deniyor ve atıyor! Wade Elendi! Chris Sabin Ve Edge Miz'e dalıyor. Ardından Miz'i bırakıp HBK'ye dalıyorlar. Chris Sabin HBK'ye Bum Rush yapıyor. Ardından Kaldırıp Cradle Shock yapıyor! Ve HBK'yi dışarı atmayı deniyor ve dışarı atıyor! Randy Orton Sinirleniyor Chris Sabin'e Dalıyor Tekmeliyor Ve Irısh Whip'e gönderip Slam yapıyor. Ardından Taunt yapıyor. Ve Kaldırıp Backbreaker 14 Yapıyor! Ve RKO'yu çakıyor! Ve Chris Sabin'i dışarı atmayı deniyor ve atıyor! Miz hala yerde yatıyor. Edge sinirlenip Randy Orton'u yumruklamaya başlıyor. Kaldırıyor Köşeye gönderiyor ve Clostline yapıyor. Ardından Kaldırıp Edgecution'u yapıyor! Olamaz SPEARMI gelecek! Ve SPEAR!! Dışarı atmayı deniyor ve atıyor! Miz yavaş yavaş kalkıp Edge'yi yere yatırıp yumrukluyor! Ve Kaldırıp köşeye yolluyor. Köşede Clostline yapıyor Ardından Köşeye çıkıp üzerine atlıyor. Ardından Edge'yi Kaldırıp Mizard Of Oz yapıyor. Ve Edge'nin Mizard Of Oz yaptıktan sonra atılmayacağını bilen The Miz Kaldırıp Skull Crushing Finall yapıyor.
Ve Dışarı atmayı deniyor ve Atıyor! The Miz öyle seviniyor ki sanki çıldıracak!
Here İs You Smackdown Vs Raw Battle Royal Match Winner: TEAM RAW!
Yılbaşı maçları bitiyor
Not: En uzun maç Smackdown Vs Raw Battle Royal oldu.tamı tamına 45 Dakika sürdü. İyi eğlenceler dilerim. Miz'in Edge'yi dövdüğüne bende inanamadım. Bizimle olduğunuz için teşekkür eder iyi yıllar dilerim.