Wrestling Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Wrestling Rpg

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Alex on the Smackdown Ring!

2 posters
YazarMesaj
"мα¢нιηє gυη"Alex Shelley

Alex on the Smackdown Ring! Alexf

Alex on the Smackdown Ring! Empty
MesajKonu: Alex on the Smackdown Ring!   Alex on the Smackdown Ring! Icon_minitimePerş. Ara. 30, 2010 9:13 pm

Motorcity duyulur.Alex ringe ilerler.Yavaş yavaş ringe girer.Mikrafon alır...
"Sanırım Sabin biraz tekli takılmak istedi...Bende fazla karşı değilim.Tekli kariyerde önemli...Benim gibi bir harika için bunlarda önemli....Ama onun aksine ben kemer peşinde koşturmayı daha çok severim.Kabul etmesi zorda olsa...Smackdown'da...Çok güçlü adamlar var!Ama hepsi biraz...'saçma' promolar kesiyorlar.Bu ringi utandırıcak promolar...Dostlarını ve düşmanlarımı arıyorum.Bu kadar saçma promo olabilir mi?Böyle ringlere yakışıyor mu?!Saçmalıyorlar.Her neyse hazır burdayken onlara bunu söylemek istedim.Asıl konumuza dönelim...Tekli bir kemer şansı istiyorum...GM bu laflarımı dikkate aldığını umuyorum!Her hangi bir kemer için her hangi bir şans...Bu şansı iyi deyerlendireceğime emin olabilirsiniz!...Sadece bir şans!"
Yoshi Tatsu

Yoshi Tatsu

MesajKonu: Geri: Alex on the Smackdown Ring!   Alex on the Smackdown Ring! Icon_minitimeCuma Ara. 31, 2010 7:37 pm

yoshi gelir sizdenım OkBy der gider
"мα¢нιηє gυη"Alex Shelley

Alex on the Smackdown Ring! Alexf

MesajKonu: Geri: Alex on the Smackdown Ring!   Alex on the Smackdown Ring! Icon_minitimeCuma Ara. 31, 2010 10:28 pm

Out:Yoshi'nin Güney olduğu ortaya çıkar....
"Kötü promolara bir örnek gördünüz.Ama adamın doğal hali bu...." Dedikten sonra Ringden gider.
Out:Bu kadar saçma bir şey görmedim.Tebrikler!

Alex on the Smackdown Ring!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
»  Alex ve Yoshimitsu Taş kağıt makas oynarken :D
» Wwe SmackDown Roster
» Smackdown Mac Spoiler !
» SmackDown Magazine !
» Saturday Night SmackDown