Merhaba arkadaşlar bir dizi yaptım ama resimsiz halde umarım beğenirsiniz :
Hoca:Evet çocuklar artık 8. sınıftasınız.Liseyede yaklaştınız.E Hazirana da az kaldı.Sizin gibi güzel öğrencilerden ayrılmak istemiyorum .
Bgr:Hocam bizde sizle kalmak istiyoduk der ama aslında içinden şunları söyler " Şu tatil gelsede bıdı bıdı hocadan kurtulsam
"
Hoca: İnanın bu bana çok zor geliyorr
O sırada öğrencinin biri kapıyı çalarak gelir ve Öğretmenin Kulağına bişi fısıldar.Ama galiba bu güzel bişidir çünkü Hoca sevinçten havaya uçar.Öğrenci gidince :
Hoca :"Çocuklar bavullarınızı ve balizlerinizi toplayın çünkü tatilde Kampa gidiyoruz !!! " dedi.Bu herkezi şaşırtmıştı özelliklede Buğrayı.Buğra hemen en iyi arkadaşı Enes(wade)' a fısıldar:
" Olum bittik biz.Ben okuldan kaçıyorum okul bana gelior"
dedi
O sırada ordan Alicem(Taker:
"Vallaha abi bn kampa mampa gitmek istemiyorum.Zaten derdim başından aşkın bide bu kerizle uğraşçaz
"dedi.Ama şansları yoktu deseler bile öğretmen buna izin vermez bişiler gevelerdi .Başka çareleri yoktu.Akşam oldu bütün öğrenciler bavullarını hazırlamaya koyuldu.Bütün okul kendi sınıflarının otobüsüne bindi....
DEVAMI DİĞER BÖLÜMDE EĞER BEĞENİRSENİZ TABİ AYRICA ŞU AN FAZLA KİŞİ SOKAMADIM AMA DİĞER BÖLÜMDE SOKUCAĞIM