Wrestling Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Wrestling Rpg

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Batista Ringi Dağıtıyor...

2 posters
YazarMesaj
Nete Veda Altın Vuruşu
Admin
Admin
Nete Veda Altın Vuruşu

Batista Ringi Dağıtıyor... Empty
MesajKonu: Batista Ringi Dağıtıyor...   Batista Ringi Dağıtıyor... Icon_minitimePerş. Ara. 30, 2010 11:44 am

İ Walk Alone !!

Batista Taramalı Tüfek Tauntunu Yaparak Ringe Geliyor Seyircileri Coşturuyor Bi Kaç Dk Bekledikten Sonra KOnuşmaya Başlıyor !!

---Hey Taker Sen Kendini Ne zannediyorsun? Gözlerini Beyaz Yapıp Laylaylaylaylay Diye Bebe Gibi Dolaşıyorsun ! Emekli Olma Zamanın Geldi Ve Geçiyor...Bir'an Önce Emekli Ol Yoksa Ben Seni Emekli Yapıcağım...BU Arada Taker Bu Yıl WrestleManiada Senin Serini Bitireceğim Ve Herkez Senin Ezik Olduğunu Görücek! Ve Benim En İyi Olduğumu Görücek Taker Gel Buraya Yada Gelme GElmezsen Herkeze Korkak Olduğunu Gösterir Ve..Seyirciler Senle Alay Eder Exclamation Şimdiden Batista Bomb'umu Yemeye Hazır Ol Taker...
The Awesome One
Admin
Admin
The Awesome One

MesajKonu: Geri: Batista Ringi Dağıtıyor...   Batista Ringi Dağıtıyor... Icon_minitimePerş. Ara. 30, 2010 12:03 pm

[b]I Came To Play Çalar!

Miz yavaş adımlarla ringe girer ve konuşmaya başlar:
Batista Ringi Dağıtıyor... Im72ut

- Hey seni hayvan Batista. Kendini ne sanıyosun sen ha? Şimdi bu lafları sana soktuğum için bana vurup kaçacaksın Very Happy Seni ezik Batista. Senin gibi hayaller aleminde yaşayan kişilerle fazla iltifat kurmam dostum. Undertaker işini bitirecektir. Merak etme dost.

Micheal Cole:
Umarım düşündüğüm olmaz Jim Ross

Jim Ross: Bencede..

Der ve ringi terk eder.
Nete Veda Altın Vuruşu
Admin
Admin
Nete Veda Altın Vuruşu

MesajKonu: Geri: Batista Ringi Dağıtıyor...   Batista Ringi Dağıtıyor... Icon_minitimePerş. Ara. 30, 2010 2:08 pm

---Duyamıyorum Ezik! Çünkü Sen Bir Eziksin Bakın Ne Diyim ? Bu Hafta Smackdownda Maç Yapalım The Miz And Undertaker Vs Batista !!
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Batista Ringi Dağıtıyor...   Batista Ringi Dağıtıyor... Icon_minitimePerş. Ara. 30, 2010 2:49 pm

"Rollin" duyulur ışıklar söner, seyirciler çığlık atmaya başlar ve The Undertaker görünür, ağır ağır yürümeye başlar.

Batista Ringi Dağıtıyor... Undertaker-entrance-6-o

: muahahahaha Very Happy seni hayvan wwe bu yaşıma rağmen wwe beni bırakmıyor senin gibi biri benim yaşıma gelseydi wwe seni şutlardı buna emin olki seni kariyerimle döverim wwenin en güçlüsü benim buna inanmıyorsan WHC maçında görücez birbirimizi Wink, taker the miz ile el sıkışır dostumsun der ve gülerek gider...

out: batista sen daha gerçekte wwede yoksun ne konuşuyonda bana artisleniyon Wink
Nete Veda Altın Vuruşu
Admin
Admin
Nete Veda Altın Vuruşu

MesajKonu: Geri: Batista Ringi Dağıtıyor...   Batista Ringi Dağıtıyor... Icon_minitimePerş. Ara. 30, 2010 5:32 pm

♠ †hε puηïšhεr dεαdmαη ♠ demiş ki:

out: batista sen daha gerçekte wwede yoksun ne konuşuyonda bana artisleniyon Wink
Out:Burası Rpg Lan ! Ne Alaka Kafanmı Güzel Mad

Batista Ringi Dağıtıyor...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» The Animal Batista
» Batista Return !!!!
» The Animal Batista !!!!!!!
» Batista Seçimi
» WWE SmackDown vs. Raw 2011: Batista Entrance