Wrestling Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Wrestling Rpg

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Big Show Returns !

3 posters
YazarMesaj
BiG ShoW

BiG ShoW

Big Show Returns ! Empty
MesajKonu: Big Show Returns !   Big Show Returns ! Icon_minitimePtsi Ara. 27, 2010 8:38 pm

RAW şovu başladı spikerlerimizden birisi açılış konuşmasını yapıyor masasında

JL:Ladies Gentlemant We Are The Monday Night RAW Tonigh...

JL:OMG! OMG! Big Show Return He İs Return Big Man İs Return

Big Show Returns ! 2gtc29z
PyRolar patlar ve Big Show gözükür

Big Show Returns ! Setwlt
Ardından ringe girer

Big Show Returns ! 1tt21c
Ve mikrofon alıp konuşmaya başlar.

Ben geri geldim Wwe Big Show geri geldi ve RAW'da güreşicem John Morrison'dan iyi bir teklif aldım ve kabul ettim RAW'dayım ve bir maç istiyorum bir #1 Contender olabilir mesela değil mi? hey! GM buraya gelde bana ilk maçımı söyle.
John Morrison!

John Morrison!

Big Show Returns ! Empty
MesajKonu: Geri: Big Show Returns !   Big Show Returns ! Icon_minitimePtsi Ara. 27, 2010 8:43 pm

John Morrison podyuma çıkar.Elindeki mikrofonla konuşmaya başlar.

"Sanırım Contenderlik için biraz fazla geç kaldın dostum.Bu yüzden seni direk Slammy Awards maçlarına sokmalıyız.İlk maçın Raw vs Smackdown.Bu maçta iyi bir performans göstereceğine inanıyorum Big Show.
Wade Barrett

Wade Barrett

Big Show Returns ! Empty
MesajKonu: Geri: Big Show Returns !   Big Show Returns ! Icon_minitimePtsi Ara. 27, 2010 9:05 pm

Çalar ve wade gelir

- Hey bigshow sende rawın bir parçasısın morrisonda hbkde bende rawın bir parçasıyız onun için smackdown vs raw maçında raw olarak bir birlik yapmamız lazım onun için iyi planlarımız olması lazım der ve elini uzatır
BiG ShoW

BiG ShoW

Big Show Returns ! Empty
MesajKonu: Geri: Big Show Returns !   Big Show Returns ! Icon_minitimePtsi Ara. 27, 2010 9:08 pm

Wade sen Pay Per Wiew General Maneger'isin ve senden United States maçına benide eklemeni istiyorum + olarakda beni Smackdown Vs Raw maçına çıkarmanı istiyorum bu sıralar çok form'dayım ve güçlüyüm iki maçı kaldırabilirim.
Wade Barrett

Wade Barrett

Big Show Returns ! Empty
MesajKonu: Geri: Big Show Returns !   Big Show Returns ! Icon_minitimePtsi Ara. 27, 2010 9:12 pm

Zaten Varsın U.S Maçında
BiG ShoW

BiG ShoW

Big Show Returns ! Empty
MesajKonu: Geri: Big Show Returns !   Big Show Returns ! Icon_minitimePtsi Ara. 27, 2010 9:14 pm

Güzel güzel sanırım ilk şampiyonluğumu yaşayabilirim Wrestlemania'da RAW takımı olarak Smackdown'u büyük bir ihtimalle yenicez çünkü biz en iyisiyiz ve kimse bizim önümüzde durumaz.

Big Show Returns !
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» eReN RetuRNs.
» Big Show Olmak istiyorum.